Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Polítiques d'Igualtat Notícies 2022 Èxit del primer festival Teta amb prop de 3.000 assistents

Èxit del primer festival Teta amb prop de 3.000 assistents

Èxit del primer festival Teta amb prop de 3.000 assistents

El programa ha estat organitzat per la Conselleria de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona amb una vintena activitats gratuïtes.
 Èxit del primer festival Teta amb prop de 3.000 assistents Agnès Busquets, una de les caps de cartell del primer Festival Teta.
05/06/2022

Al voltant de 3.000 persones han participat aquest cap de setmana al Tetafest, el primer festival feminista i LGTBIQ+ realitzat a Tarragona, i pioner, tal com ha estat concebut, a Catalunya. La consellera de Feminismes i LGTBIQ+ de l'Ajuntament de Tarragona, Cinta Pastó, ha valorat de manera molt positiva aquesta primera experiència en què s'han superat les expectatives: “Estem contents i molt satisfets per la resposta de la ciutat, perquè hem aconseguit tots els objectius que ens havíem proposat, tant de visibilitat i sororitat, com de participació popular; crec que hem encertat i esperem donar-li continuïtat durant molts anys… Jo auguro una llarga vida al Teta”.

La cap de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament, Montse García Biosca, ha destacat l'èxit de totes les activitats: “Tal com prevèiem, dissabte a la tarda ha estat el plat fort del programa amb els monòlegs, concerts i espectacles gratuïts, però ens ha sorprès la bona assistència a actes menys lúdics com les taules rodones… També la gastronomia, amb els showcookings, els tasts, i sobretot la paella popular, han atret molt de públic”. Segons l'organització, tant les barres com els food trucks han obtingut una elevada recaptació i estaran encantats de repetir”. "També hem rebut l'interès d'altres Ajuntaments per integrar-se al programa a la propera edició", ha revelat García Biosca.

El programa ha estat organitzat per la Conselleria de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona (amb el suport de la Conselleria de Cultura i el Patronat Municipal de Turisme) amb una vintena activitats gratuïtes: des de la música al teatre o la màgia, fins a la gastronomia o les xerrades i taules rodones. Un caràcter multidisciplinar que vol visibilitzar les dones i entitats feministes i LGTBIQ+ que treballen des d’àmbits com el cultural, l’artístic, el musical, l’acadèmic, el literari o el gastronòmic per construir una societat més justa i igualitària. La idea és donar protagonisme a les dones de tot Catalunya que treballen en diferents àmbits, difondre'n l'experiència i compartir coneixements i interessos.

Segells de reconeixement d'administració oberta