Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Polítiques d'Igualtat Notícies 2024 Tarragona celebrarà el seu primer pride reivindicant els drets del col·lectiu LGTBI+

Tarragona celebrarà el seu primer pride reivindicant els drets del col·lectiu LGTBI+

Tarragona celebrarà el seu primer pride reivindicant els drets del col·lectiu LGTBI+

El festival tindrà lloc el 15 de juny i oferirà una desfilada per la Rambla Nova i nombroses activitats adreçades a tota la ciutadania
18/03/2024

La Conselleria d’Igualtat, Polítiques Feministes i LGTBI+ de l’Ajuntament de Tarragona està ultimant tots els preparatius perquè la ciutat celebri enguany el seu primer festival Pride el pròxim 15 de juny. El festival s’ha organitzat amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ -que cada any se celebra el 28 de juny- arrancarà al matí a la plaça Corsini amb diverses activitats adreçades a tota la ciutadania i continuarà a la tarda amb una desfilada circular per la Rambla Nova. La mateixa tarda del 15 de juny, continuaran les activitats a la plaça Corsini i el programa es tancarà amb un concert amb diverses actuacions musicals i Djs.

“Tarragona és una ciutat orgullosament diversa i enguany celebrarem el primer Pride perquè volem que la ciutadania celebri i reivindiqui mitjançant nombroses activitats que interpel·len a tota la societat, conscienciant sobre la defensa dels drets i les llibertats del col·lectiu LGTBI+”, ha subratllat la consellera d’Igualtat, Polítiques Feministes i LGTBI+, Cecilia Mangini. La consellera també ha destacat la “importància que tenen aquestes celebracions i reivindicacions en clau local, ja que permeten la participació directa de la ciutadania contribuint positivament en la necessària transformació social que es requereix per generar una societat més justa i igualitària”. “Per això animem a tots els tarragonins i tarragonines i la resta de la ciutadania del territori que es reservin el pròxim dia 15 de juny per celebrar i reivindicar la diversitat”, ha conclòs Mangini.

Després que en el mes de febrer obrís la licitació, el passat divendres 15 de març l’Ajuntament de Tarragona va adjudicar l’organització de la primera edició del festival Pride a l’empresa Respira Comunicación Experiencial, S.L. per un import de 16.586,68€ amb IVA inclòs.

Segells de reconeixement d'administració oberta