Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Siad-Dones Notícies 2013 a 2016 Actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones

Actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones

Actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones

S'ha llegit el Manifest Institucional i s'han seleccionat les obres guanyadores del concurs literari "Relats de Dones"
Actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones Foto: Mauri Fernandez
06/03/2015

 

Aquest matí ha tingut lloc la lectura del Manifest Institucional del Dia Internacional de les Dones que ha llegit Sara Gimeno Laplana, nova directora de l’ONCE a Tarragona i Rafaela Pérez Romero, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE.

Per altra banda, el jurat del XVè Concurs Literari “Relats de Dones”, que enguany han estat Javier Villamayor, conseller de Serveis a les Persones, Cinta Mulet, escriptora, Jordi Vinyals de l’Escola de Lletres i Ma Rosa Llurba, representant dels Col·lectius de Dones de la ciutat, han triat tres relats de les 33 obres participants. Les obres guanyadores són les següents:

1r Premi “Blau Turquesa”, de Montse Freixas Rovira (150€ bescanviables en comerços de la Via T).
2n Premi. “No ho hauria d’haver fet”, de Yolanda Gil Jaca (120€ bescanviables en comerços de la Via T).
3r Premi. “Bailaré sobre tu tumba”, de Maria José Franquet Álvarez (80€ bescanviables en comerços de la Via T).

Enguany com a novetat les obres es poden trobar en Braille i estaran penjades al web de l’Ajuntament.

Els actes de celebració del Dia Internacional de les Dones continuen aquesta tarda, a les 18 hores amb el lliurament dels Punts de Llibre Tarragonines a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Tarragona. Enguany s’han dedicat punts de llibre a Carme Castillo Pérez, Teresa Carrera González, Dolors Comas d’Argemir i Cendra i Ana M. Caparrós per haver destacat en algun aspecte de la seva trajectòria.

Per la diada del 8 de març, l’Ajuntament i Verins Escènic presenten la performance “Mujer con carrera” que començarà a les 12 hores del matí a la plaça de la Font i recorrerà els carrers de la Part Alta. A les sis de la tarda els col·lectius de dones de la ciutat faran una representació teatral i musical.

Segells de reconeixement d’administració oberta