Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Siad-Dones Notícies 2013 a 2016 Demà 28 de maig Tarragona celebra el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

Demà 28 de maig Tarragona celebra el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

Demà 28 de maig Tarragona celebra el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

S'han organitzat diversos actes com una caminada, una sessió de reiki i cinefòrum
27/05/2014

 

Tarragona celebra demà el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones amb diversos actes programats durant tot el dia. La jornada començarà amb una caminada a les 9 del matí des de la Plaça de la Font fins a les platges del Miracle i l’Arrabassada. A les 12 h el Pati Jaume I acollirà una sessió de reiki, una tècnica de transferència d’energia positiva per imposició de mans. A les 7 de la tarda, a l’Antiga Audiència, hi haurà cinefòrum amb l’estrena del documental Les Cinc Batalles i a continuació un debat sobre Les marques del cos que comptarà amb la presència del tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Javier Villamayor, el president a Tarragona del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, Jaume Descarrega, i la doctora especialista en nutrició, M. Teresa Prieto.

El Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones sorgeix a partir d’una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius que va tenir lloc l’any 1987 a Costa Rica. La Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib va proposar el 28 de maig com una data per a la mobilització i la reivindicació, i on la salut de les dones fos la protagonista. Des de llavors a molts països del món se celebren accions a favor de la salut de les dones.

En aquest enllaç podeu consultar el díptic dels actes

Segells de reconeixement d’administració oberta