Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Siad-Dones Notícies 2013 a 2016 Tarragona celebra el Dia Internacional de les Dones

Tarragona celebra el Dia Internacional de les Dones

Tarragona celebra el Dia Internacional de les Dones

Els actes de celebració comencen dilluns amb un homenatge a les dones del moviment veïnal tarragoní
27/02/2015

 

L’Ajuntament de Tarragona ha programat un seguit d’actes per celebrar el Dia Internacional de les Dones, que es commemora el 8 de març. Els actes comencen el mateix dilluns 2 de març, a les 18 hores, amb la inauguració de la mostra “Les dones del moviment veïnal d’ahir i avui”, al Pati Jaume I, organitzada per la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona i que repassa l’aportació de les dones al moviment veïnal tarragoní.

Els actes centrals de commemoració del Dia Internacional de la Dona, però, seran el divendres, dia 6 de març. A les 11.30 hores es lliuraran els guardons del 15è Concurs Literari Relats de Dones i es farà la lectura de les obres premiades al Saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona. Tot seguit, a les 13.00 hores a les escales de l’Ajuntament a la plaça de la Font, es llegirà el Manifest Institucional del Dia Internacional de les Dones.

A continuació se celebrarà un dinar dels col·lectius de dones al'Hotel Imperial Tàrraco. La jornada culminarà a les sis de la tarda amb el lliurament, a la sala de plens del consistori, dels punts de llibre “Tarragonines”, que enguany es dediquen a Carme Castillo Pérez, Teresa Carrera González, Dolors Comas d’Argemir i Cendra i Ana M. Caparrós.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç

Segells de reconeixement d’administració oberta