Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Siad-Dones Notícies 2013 a 2016 Tarragona diu no a la violència masclista

Tarragona diu no a la violència masclista

Tarragona diu no a la violència masclista

Actes i tallers en commemoració del 25 de novembre de 2016, dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.
22/11/2016


Amb motiu del dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones s'han organitzat diferents tallers i activitats per seguir conscienciant a la població i generar debat del que s'ha convertit en molt més que una problemàtica social.

Tallers com "Les dones no som com...#retallables", o "Escena de un crimen" on una dona morta a mans de la persona de la qual estava enamorada explicarà com van ser els fets i establirà diàleg amb el públic.

Tot un seguit d'activitats que culminaran amb la lectura del Manifest Institucional el 25 de novembre a les 12 h a les escales de la plaça de la font, on també es farà un minut de silenci i una perfomance artística de les alumnes del taller "Les dones no som com retallables" i de l'alumnat de l'Institut Vidal i Barraquer.

Trobareu més informació de les activitats aquí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta