Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Siad-Dones Notícies 2020 Convocada la darrera reunió participativa per elaborar el Protocol davant les violències sexuals als espais d’oci

Convocada la darrera reunió participativa per elaborar el Protocol davant les violències sexuals als espais d’oci

Convocada la darrera reunió participativa per elaborar el Protocol davant les violències sexuals als espais d’oci

Tindrà lloc aquest dimecres, 29 de gener
27/01/2020

Dimecres, 29 de gener, de les 18.30 a les 20.30 hores, a l’Espai Jove Kesse, se celebrarà la tercera i darrera reunió de la Comissió Participativa per elaborar el protocol d’actuació davant les  violències sexuals als espais d’oci festiu del municipi. En aquesta sessió es tractarà de les propostes pel Protocol d’actuació municipal i la campanya de comunicació i preventiva.

La Comissió Participativa s’encarrega de valorar i proposar les accions que es puguin realitzar en el marc del Protocol.

La reunió estava prevista per al passat dia 16, però es va suspendre pels dies de dol per les víctimes de l’accident a l’empresa IQOXE.

Les persones interessades a participar-hi han de confirmar l’assistència al correu igualtat@tarragona.cat.

El  procés d’elaboració del Protocol d’actuació davant les violències sexuals als espais d’oci festiu del municipi té una comissió política formada per càrrecs electes, que haurà de donar una resposta a l’esborrany definitiu i validar-lo; el  Grup Motor, amb personal tècnic de l’Ajuntament, que s’encarrega de dinamitzar el procés i d’adequar les propostes als recursos disponibles, i la Comissió Participativa, oberta a la població que vulgui participar-hi i que s’encarrega de valorar i proposar les accions que es puguin dur a terme en el marc del Protocol.

Segells de reconeixement d’administració oberta