Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Siad-Dones Notícies 2020 El SIAD torna a prestar el seu servei habitual a partir de dilluns

El SIAD torna a prestar el seu servei habitual a partir de dilluns

El SIAD torna a prestar el seu servei habitual a partir de dilluns

L'espai d'informació i atenció a les dones reprèn l'atenció presencial, amb cita prèvia, a l'oficina de la plaça Imperial Tàrraco
16/10/2020

Tal com es va informar ara fa uns dies, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) tornarà a estar operatiu de manera habitual a partir de dilluns que ve 19 d'octubre. Recordem que, donada la importància i necessitat del servei, la Conselleria de Ciutadania va realitzar, per via urgent, els tràmits necessaris per aprovisionar la seva plaça vacant i poder així reprendre la seva activitat de manera immediata.  

Durant aquests dies, s’han seguit atenent les demandes a través de la resta de l'equip tècnic de la conselleria i s’han realitzat les derivacions necessàries als serveis d'ateció a la violencia masclista així com a Guàrdia Urbana. El servei es reprendrà dilluns de manera regular i continuada tant de forma presencial des de l’oficina de la plaça Imperial Tàrraco (amb cita prèvia) com per contacte telefònic i per correu electrònic.  

El SIAD informa i orienta a les dones sobre recursos de la ciutat per qualsevol situació. Presta acompanyament emocional i assessorament jurídic per gestionar la defensa dels seus drets, especialment en situacions de violència masclista, així com també deriva, quan és necessari, als recursos públics i a la xarxa d'atenció de la ciutat de Tarragona.

Podeu consultar tota la informació sobre el SIAD al seu espai web.

Segells de reconeixement d’administració oberta