Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Siad-Dones Notícies 2021 L'Ajuntament de Tarragona presenta un nou cicle d'autodefensa feminista

L'Ajuntament de Tarragona presenta un nou cicle d'autodefensa feminista

L'Ajuntament de Tarragona presenta un nou cicle d'autodefensa feminista

Se celebrarà del 12 al 21 de juliol
16/06/2021

Amb l’objectiu de treballar els aspectes físics i emocionals de les situacions de conflicte davant possibles agressions sexistes, l’Àrea de Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona organitza un cicle de tallers a càrrec de Karin Konkle, per tal d’abordar l’autodefensa des de una perspectiva de gènere i situar les agressions envers les dones dins d’un context social, així com la presentació del darrer llibre publicat per la mateixa instructora dels tallers. 

Aquesta iniciativa s’ha tirat endavant de forma conjunta entre el  SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones), el Servei Municipal de Tarragona Jove i la Xarxa de Centres Cívics. Karin Konkle (Indianapolis, EUA, 1969), que serà qui impartirà el curs, és mestra d’arts marcials i d’autodefensa per a dones des del 2001. Llicenciada en Estudis de Gènere per la Universitat de Columbia, a Nova York. Fa més de trenta anys que practica arts marcials. També s’ha format en medicina tradicional xinesa, en teràpia de polaritat i en el mètode Grinberg de teràpia psicocorporal.   

Horaris i informació:  

El Servei Municipal Tarragona Jove oferirà el taller a dones d’entre 14 i 24 anys, a l’Espai Jove Kesse
Dies: 12, 13 i 14 de juliol
Horari: de 17 a 20 h. Gratuït
Inscripcions des del 17 de juny a la web de Tarragonajove

Places limitades. Es crearà una llista d’espera segons l’ordre d’entrada de les inscripcions. Es demana que les participants portin roba còmode.  

El SIAD oferirà el taller a dones a partir de 25 anys, al pati del centre cívic de Torreforta
Dies: 19, 20 i 21 de juliol
Horari: de 17 a 20 h. Gratuït
Inscripcions des del 17 de juny a la web de Centres Cívics

Places limitades. Es crearà una llista d’espera segons l’ordre d’entrada de les inscripcions. Es demana que les participants portin roba còmode.  

Presentació del llibre Autodefensa feminista (para todo el mundo), de Karin Konkle.
Amb la presència de l'autora i de la tècnica Berta Mascaró, del SAI
Dia: 15 de juliol   
Hora: 19 h  
Lloc: Centre Cívic de Torreforta, a l’espai del pati central  
Places limitades

Inscripcions: s’ha d’enviar un correu electrònic a l’adreça del SIAD. Cal fer constar a l’assumpte “Inscripció presentació llibre” i al cos del correu, el nom i cognoms, edat i telèfon de contacte de la persona que vol assistir.  

Segells de reconeixement d’administració oberta