Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Siad-Dones Notícies 2021 L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, lliura demà els punts de llibre "Dones Tarragonines"

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, lliura demà els punts de llibre "Dones Tarragonines"

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, lliura demà els punts de llibre "Dones Tarragonines"

L'acte forma part de la programació per commemorar el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones.
23/11/2021

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, farà entrega demà dels punts de llibre “Dones Tarragonines” tant d'enguany com de la col·lecció 2020, al no poder-se celebrar de manera presencial per motiu de la covid-19.

Els punts de llibre de 2020 estan dedicats a Ana Santos, a títol pòstum, Julia Altadill i Maite Almendoz. Durant l'acte, l'alcalde també presentarà la Tarragonina 2021, punt de llibre que recau en Ana Megía.

Ana Megía és una tarragonina amb síndrome de Williams, protagonista del documental La vida con Williams, presentat el passat 2020. El punt de llibre dedicat a Ana Santos és a títol pòstum, va ser regidora de l’Ajuntament de Tarragona del 2015-2019, sempre al capdavant del feminisme. La més veterana és Maite Almendoz, nascuda l’any 1926 al País Basc però des de fa molts anys veïna molt activa al barri de Bonavista, al capdavant de projectes solidaris. I finalment, Júlia Altadill, cara visible de la lluita per la igualtat de gènere i col·laboradora d’entitats com H20 i diversos col·lectius LGTBI del territori. 

L'acte de lliurament, que serà a les 13.30 h a la Sala Medusa del Palau de Congressos, forma part de la programació per commemorar el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

Segells de reconeixement d'administració oberta