Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Siad-Dones Notícies 2022 El Quiosquet oferirà deu activitats durant el mes d'agost

El Quiosquet oferirà deu activitats durant el mes d'agost

El Quiosquet oferirà deu activitats durant el mes d'agost

Un vermut electrònic per Sant Magí o dos podcasts en directe figuren entre les propostes del segon mes de programació estable
28/07/2022

L’espai de dinamització, prevenció i oci de la Conselleria de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona ubicat a la Rambla Nova i conegut com el Quiosquet oferirà durant el mes d’agost un total de deu activitats.

Abans, però, tancarà aquest divendres 29 de juliol de 16.30 a 19.30 h el primer mes amb programació estable amb una sessió de dinàmiques de prevenció de violències que, amb el títol “Posem nom a la violència”, vol ajudar a identificar entre la població jove les violències més normalitzades.

Després d’aquest primer mes de rodatge, el Quiosquet es prepara per a la programació del mes d’agost, que s’iniciarà el mateix dilluns dia 1 amb el podcast en directe “Per què ens culpabilitzen per sentir plaer?” a partir de les 18 h. El mes seguirà amb un taller de feminisme per a joves (el dia 3), una exposició de sensibilització (el 6), una tarda de recomanacions de contes infantils (10) i una dinàmica LGTBI orientada a desmentir mites associats a aquest col·lectiu, el dia 12.

Coincidint amb l’inici de les festes de Sant Magí, el Quiosquet oferirà el seu primer vermut electrònic el dia 13. Dos dies després, dia 15, un taller d’interseccionalitat reflexionarà al voltant de les discriminacions que pateixen les dones grans, mentre que el dia 24 tornaran les recomanacions de libres infantils i el 26 una nova dinàmica de prevenció de violències treballarà el tema en el marc de les relacions de parella. Per acabar, el dia 29 tindrà lloc el segon podcast en directe, “L’amor té edat?”.

L’horari de l’espai durant l’estiu és els dilluns, dimecres, divendres de 16.30 a 19.30 h i els dissabtes de 10 a 13 h. Paral·lelament a la programació, el Quiosquet continuarà sent el Punt Lila i Arc Iris fix i un espai de comunicació i interrelació per explicar les campanyes i iniciatives de l’Ajuntament en matèria de feminismes, LGTBIQ+, oci i prevenció a la població.

El Quiosquet va iniciar aquest mes de juliol una programació estable per aprofundir en l’objectiu fundacional, que és esdevenir un espai de referència en la sensibilització i la prevenció, especialment entre la població més jove.

Consulteu el detall de les activitats previstes (PDF).

Segells de reconeixement d'administració oberta