Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Siad-Dones Notícies 2024 Minut de silenci per condemnar dos nous feminicidis

Minut de silenci per condemnar dos nous feminicidis

Minut de silenci per condemnar dos nous feminicidis

L’Ajuntament de Tarragona fa una crida a la ciutadania a rebutjar de manera contundent qualsevol forma de violència contra les dones
Minut de silenci per condemnar dos nous feminicidis Minut de silenci l'11 de juny de 2024 per condemnar dos feminicidis.
11/06/2024

Aquest dimarts, 11 de juny, a les 13 h, s'ha fet un minut de silenci davant de l'Ajuntament de Tarragona per condemnar dos nous feminicidis, un d'ells succeït a Barcelona, on una dona ha estat assassinada presumptament a mans de la seva parella; i un altre que va tenir lloc divendres passat, 7 de juny, al barri de Sant Pere i Sant Pau.

El minut de silenci ha estat presidit per l'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, i també ha comptat amb la participació de la consellera d'Igualtat i Feminismes de l'Ajuntament de Tarragona, Cecilia Mangini, entre altres consellers i conselleres municipals. En l'acte de condemna també ha participat la consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge.

L’Ajuntament de Tarragona ha expressat el seu condol a la família i les amistats de les víctimes, i ha fet una crida a la ciutadania a rebutjar de manera contundent qualsevol forma de violència contra les dones.  

 

Segells de reconeixement d'administració oberta