Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Polítiques d'igualtat Respecta'm Respecta'm campanya 2019 Concurs Música contra les violències masclistes

Concurs Música contra les violències masclistes

PARTICIPA AL CONCURS I EMPORTA'T UN LOT DE PRODUCTES RESPECTA!

La Conselleria de Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament de Tarragona és l’encarregada de promoure l’equitat de gènere a la ciutat. La seva principal estratègia és combatre els aspectes més estructurals de la desigualtat entre les persones per la seva identitat sexual o de gènere o la seva orientació sexual (tenint com a eix transversal i comú la lluita contra el masclisme) mitjançant l’adopció d’una perspectiva interseccional, amb la finalitat d’atendre els diferents eixos de desigualtat (racialització, pertinença a una ètnia, lloc d’origen, diversitat funcional, entre altres variables) que poden afectar a les dones i al col·lectiu LGTBIQ.

La campanya Respecta de prevenció de conductes sexistes en l'oci nocturn de Tarragona es renova aquest 2019 amb l'objectiu d'aconseguir uns codis de comportament més respectuosos i igualitaris. Amb l’esperit de continuar treballant la consciència col·lectiva entorn d’aquestes agressions, vol promoure l’apoderament de les persones per mantenir relacions afectives igualitàries i respectuoses i incidir en les consciències col·lectives per aconseguir unes relacions lliures de violència.
 

Bases


Article 1. Objecte
Les presents bases tenen com a objecte regular la realització del concurs Respecta, música contra les violències masclistes a través de les xarxes socials, el qual servirà, posteriorment, per elaborar una llista musical a Spotify contra les violències masclistes i compartir-la i promocionar-la pels canals municipals. El concurs premiarà la participació de la ciutadania amb la concessió de diferents lots dels materials de la nova edició de la campanya.

L’atorgament dels premis per part de la Conselleria de Feminisme i LGTBIQ de l’Ajuntament de Tarragona s’exerceix en l’àmbit de les seves competències, regulades al capítol II de la Llei 17/2015, del 21 de juliol, d’igualtat efectiva de dones i homes i l’article 25.2.o) de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, Reguladora de les Bases de Règim Local.

Article 2. Persones participants
En el concurs podrà participar tota la ciutadania. En el cas de menors de 18 anys, caldrà que, en el moment d’obtenir els obsequis, presentin una autorització del pare, mare o tutor legal.
La participació en aquest concurs suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases.

Article 3. Característiques del concurs
L’objecte del concurs està relacionat amb la campanya Respecta. El tema del concurs és la música contra la violència. S’hi poden presentar cançons en qualsevol idioma o qualsevol estil, sempre que es trobin a la plataforma Spotify.

Article 4. Presentació i tramesa
Les cançons han de ser trameses a través de les xarxes socials Instagram i Facebook de la manera següent:

Instagram:

  • A partir d’una de les històries sobre el concurs publicades pel compte d’Instagram @tarragona_cat o per algun dels altres perfils oficials de l’Ajuntament de Tarragona, cal fer una captura de pantalla de la història en concret i compartir-la com a història pròpia, etiquetant-hi el perfil @tarragona_cat i acompanyant-la d’una de les cançons que es poden trobar a la biblioteca musical de l’app.
  • Si s’etiqueta dos comptes més, la persona obtindrà una participació extra per al sorteig final.


Facebook:

  • Visitant l’esdeveniment de Facebook titulat Concurs Respecta, cal escriure-hi un comentari amb el títol i persones intèrprets de la cançó, adjuntar-hi un enllaç d’Spotify de la cançó proposada o bé enllaçar-hi el vídeo de Youtube corresponent.


Article 5. Premis i sorteig

  • Cada persona participant rebrà un lot d’obsequi per la seva col·laboració (es lliurarà un únic obsequi per a cada perfil participant, fins a esgotar existències).
  • A més a més, el dia 25 de novembre, Dia internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, es realitzarà un sorteig en què s’escolliran 20 persones (10 participants a Instagram i 10 participants a Facebook), les quals guanyaran un lot especial de productes Respecta.
  • El sorteig es realitzarà a través d’una pàgina de sortejos en línia i es retransmetrà a través d’un directe a Instagram.


Persones participants: lot d’obsequi

  • Punts de llibre, xapes, polsera, adhesius i clauer


Premi sorteig: lot especial

  • Mocador, samarreta, lot clauers, lot de xapes, lot de punts de llibre, bossa, polsera, lot de penjolls, adhesius


Article 6. Desqualificacions
Qualsevol persona que trameti una cançó que no entri dins dels criteris especificats al article 3 quedarà desqualificada.

Article 7. Lliurament
Tant l’entrega dels lots d’obsequi com dels lots especials es realitzarà a les oficines de l’Ajuntament de Tarragona. Per obtenir-los, les persones participants hauran de presentar-se al Departament d’Igualtat (pl. de la Font, 1, 3a planta) els dimecres de 16 a 18 h i mostrar la seva història d’Instagram o el seu comentari a Facebook conforme hi ha participat.

Article 8. Vigència i entrada en vigor
Les presents bases reguladores seran d’aplicació des del 15 d’octubre al 23 de novembre.

Disposició Final
Aquestes bases seran d’aplicació per noves modalitats de concursos i premis en l’àmbit del foment de la igualtat entre homes i dones que aquest Ajuntament aprovi en l’àmbit de les seves competències.

Segells de reconeixement d'administració oberta