Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Polítiques d'igualtat Serveis d'atenció Servei d'Atenció a Homes

Servei d'Atenció a Homes

El SAH és un servei gratuït que l’Ajuntament de Tarragona dirigeix a tots aquells homes i joves que volen construir relacions no violentes basades en l’equitat de gènere.

El servei d'Atenció a Homes (SAH) proposa l’acompanyament d’homes i de joves a través d’un procés de canvi en el que vulguin construir un model de relacions fonamentades en el respecte i la igualtat, independentment de la identitat, orientació o expressió de gènere de la persona que està al seu costat.

El SAH és un servei format per professionals de la psicologia i vertebrat dins de la xarxa de dispositius municipals del circuit d’atenció a la violència masclista de la ciutat de Tarragona.

A qui va dirigit?

  • A homes majors d’edat que han exercit o exerceixen qualsevol tipus de violència masclista (sexual, econòmica, física i psicològica) en qualsevol àmbit: familiar, parella, comunitari, laboral i/o acadèmic.
  • A joves menors d’edat amb la corresponent autorització familiar que viuen relacions conflictives i que manifesten actituds violentes i/o abusives.
  • A població general, prioritàriament masculina que vulguin evolucionar cap a models de masculinitats més igualitaris.

Què ofereix?

  • Un espai de reflexió i assessorament per la construcció de noves formes de masculinitat.
  • Tractament individual i grupal per a homes i joves immersos en relacions interpersonals conflictives caracteritzades per la desigualtat i les actituds violentes.
  • Promoure accions de divulgació dirigides a la sensibilització i prevenció de la violència masclista en qualsevol de les seves manifestacions i en qualsevol dels contextos on es desenvolupa.

Circuit i criteris de derivació

Pots contactar amb l’equip del SAH:

Dimarts i dijous, de 16 a 19 h (cita prèvia).
Pl. Imperial Tàrraco, 1, 43005 Tarragona
673 752 109
sah@tarragona.cat

Segells de reconeixement d'administració oberta