Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Xarxa de Suport Solidari

Xarxa de Suport Solidari

L’Ajuntament de Tarragona ha posat en marxa una Xarxa de Suport Solidari formada per persones que volen realitzar accions de suport a d’altres persones que ho necessiten, amb motiu de la situació d’emergència de salut pública i pandèmia ocasionada per la COVID-19.

NECESSITES AJUDA?

La Xarxa de Suport Solidari té diferents grups d’actuació en funció de les demandes, per exemple: atenció psicològica amb acompanyament emocional, acompanyament diari per telèfon de persones aïllades, sense xarxa familiar a prop, o demandes com anar a comprar menjar o medicaments i atenció al benestar animal.

Les persones que no tinguin les necessitats essencials cobertes poden trucar al telèfon habilitat per l’Ajuntament de Tarragona i es posarà en marxa el circuit intern per atendre-les. Es derivarà la trucada al grup d’actuació corresponent, que contactarà amb les persones voluntàries que s’encarregaran d’executar la petició.

L’horari d’atenció del telèfon de la Xarxa Solidària de Suport, 600 497 887, és el següent:

De dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 16 a 18 h
Dissabtes, de 9 a 13 h 


GRÀCIES PEL TEU SUPORT

Les persones que participen en la Xarxa oferint ajut o suport han hagut de formalitzar la inscripció a través dels formularis que es poden trobar en aquesta pàgina. En aquests moments l'Ajuntament compta ja amb dues-centes vuitanta persones disposades a donar suport a daltres persones i, per tant, fins que no es tornin a tenir noves necessitats, el formulari per a particulars queda inhabilitat i només resta en actiu el formulari per a entitats. Agraïm molt el suport de totes les persones que s'hi han inscrit. 

La Xarxa de Suport Solidari presta els serveis amb el màxim de protecció possible, tant per a les persones del grup d’acció, com per a les persones amb necessitats que s’han de cobrir.

Segells de reconeixement d’administració oberta