Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Formació Jornades Tarragona Impulsa el teu projecte

Jornades Tarragona Impulsa el teu projecte

Les jornades es centren en el foment de l'emprenedoria i l'ocupació.

Des de l'any 2012 Tarragona Impulsa ofereix anualment les seves jornades dedicades al foment de l'emprenedoria, l'empresa i l'ocupació. Aquesta iniciativa, destinada a persones emprenedores, empreses, treballadors en actiu i demandants d'ocupació, té com objectiu ajudar i contribuïr en la millora professional dels usuaris a través de xerrades, ponències, debats i tallers a càrrec de professionals de l'àmbit.

Recull de Jornades Tarragona Impulsa el teu projecte:

2012

Durant el mes de desembre de 2012, el Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Tarragona ha organitzat la Campanya Tarragona Impulsa el teu Projecte amb l’objectiu general d’incrementar el coneixement dels recursos que la població i el teixit empresarial de Tarragona tenen a la seva disposició per tal d’afavorir l’ocupabilitat de les persones, la creació de noves empreses i la supervivència i consolidació de les empreses del territori.  

 

2013

II Jornades Tarragona Impulsa dedicades a explicar a la ciutadania i empreses de la ciutat els serveis que els pot oferir. Aquesta iniciativa s’ha dut a terme amb la col·laboració d’Europe Direct  Les principals novetats en aquesta segona edició són el tractament, durant tota una jornada, de diferents temes relacionats amb les polítiques de la Unió Europea sobre ocupació i emprenedoria, a més de l’entrega dels Premis Empresa Tarragona Smart City.

 

2014

Les III Jornades Tarragona Impulsa el teu projecte s'han concentrat en dos dies molt intensos dedicats al foment de l’emprenedoria i l’ocupació amb un aforament màxim, on més de 120 persones han passat per les instal·lacions de Tarragona Impulsa per participar de les activitats que s'oferien amb la intenció d'ajudar a millorar la vida professional dels assistents.

Vídeo resum de les jornades

 

2015

IV Jornades de Tarragona Impulsa. Les primeres va coincidir amb la inauguració de l’espai, l’any 2012. Des de llavors les jornades s’han anat consolidant com un espai obert per mostrar noves tendències i recursos en els àmbits de l’emprenedoria i l’ocupació. És important destacar la col·laboració del Port de Tarragona en l’organització del fòrum del dia 18, ja que ha proporcionat el contacte de la majoria d’empreses participants, la col·laboració d’ACCIÓ en l’organització del taller de Design Thinking i Lego Serious Play, i la col·laboració de la Diputació de Tarragona en l’organització del taller sobre comunicació no verbal.

 

2016

Les V Jornades Tarragona Impulsa volen ser un punt de trobada i inspiració per a persones que estiguin fent una cerca activa d’ocupació o vulguin iniciar un projecte emprenedor propi. Hi trobaràs novetats, eines i experiències d’actual rellevància al territori.

Video resum de la jornada

 

2017 

Amb l'objectiu de proporcionar oportunitats per millorar el projecte o la trajectòria professional dels assistents i dotar-los de coneixement, Tarragona Impulsa organitza la Sisena Jornada Tarragona Impulsa, l'esdeveniment es va realitzar el dijous 9 de novembre de 2017 a la Sala Eutyches del Palau de Fires i Congressos de Tarragona.

Video resum de la jornada

 

2018

Aquesta jornada anual, oberta a tothom, té com a objectiu principal proporcionar oportunitats per millorar el projecte o la trajectòria professional dels assistents i dotar-los de coneixement i eines per retrobar o engegar el seu camí professional.

La 7a Jornada Tarragona Impulsa és un espai on trobar idees per reinventar-se o descobrir nous camins professionals. En definitiva, per ajudar els assistents a «obrir els ulls».

 

2019

La 8a Jornada Tarragona Impulsa va tornar a ser un espai per ajudar a les persones assistents a adaptar-se als actuals canvis del mercat laboral, conèixer les noves formes de cercar el seu camí professional i apropar-les a noves maneres de fer. Durant l'esdeveniment del foment de l'emprenedoria i l'ocupació es troben eines que ens fan sortir de la bombolla, idees per explorar nous espais i raons per vèncer les limitacions. En definitiva, que ens ajuden a “superar els teus límits”.

Vídeo resum de la jornada

 

 

2020

La 9a Jornada Tarragona Impulsa una cita que té com objectiu que els ciutadans coneguin eines que els poden ajudar a portar endavant els seus projectes, idees per explorar nous espais i raons per vèncer qualsevol limitació. Aquest any el format serà totalment virtual per tal d’adaptar-se a la situació sanitària marcada per la pandèmia de la covid-19. Aquest any la jornada porta per títol “Connectat amb el futur”. 

 

 

2022

La 10a edició de la Jornada Tarragona Impulsa amb el lema “Creixem amb tu”. La cita, que tindrà lloc al Teatre Tarragona a partir de les 9.15 h, coincideix enguany amb la celebració dels 40 anys del Servei Municipal d’Ocupació (SMO) i dels 10 anys de les noves instal·lacions de l’Espai Tabacalera, on va néixer la marca Tarragona Impulsa.

Vídeo resum de la jornada

Vídeo: 40 anys! Servei Municipal d'Ocupació

 

 

2023

La 11a Jornada Tarragona Impulsa "Artificial Emocional" vol fomentar l'adquisició de competències emocionals i digitals entre les persones participants, amb l'objectiu de millorar les seves perspectives d'ocupació i emprenedoria, a través d'una combinació de tallers, xerrades i activitats interactives.

Vídeo resum de la jornada

 
Segells de reconeixement d'administració oberta