Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Formació Programes de formació, orientació i ocupació SOC - Foment Pràctiques

SOC - Foment Pràctiques

Foment de l'ocupació de persones joves. Joves en pràctiques

El 15 de febrer de 2024 es va iniciar el Programa Foment de l’ocupació de persones joves. Joves en pràctiques (SOC – FOMENT PRÀCTIQUES), amb la contractació d'una persona jove com a Tècnic de comunicació digital amb un contracte de 12 mesos i a jornada completa.

L’Ajuntament de Tarragona ha contractat una persona d’entre 16 i 30 anys que s’acull al programa europeu de Garantia Juvenil, pensat per oferir oportunitats formatives i laborals a persones d’aquestes edats que no estudien ni treballen.

Requisits per participar en aquest programa:

  • Tenir més de 16 i menys de 30 anys.
  • Estar inscrites a l'Oficina de Treball corresponent del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a persones demandants d'ocupació no ocupades (DONO).
  • Tenir la capacitat per formalitzar un contracte de treball formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional en el moment de la seva signatura. Caldrà tenir en compte que el contracte de treball haurà de realitzar-se dins dels tres anys següents a la fi dels estudis, o dels cinc anys si es concerta amb una persona amb discapacitat.
  • Estar registrades en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil amb la condició de beneficiari.
  • Acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional.

El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i amb el cofinançament del 40% del Fons Social Europeu Plus.

Segells de reconeixement d'administració oberta