Esteu aquí: Inici Ocupació

Ocupació

Ocupació Tarragona ImpulsaPer ajudar a la millora de l’ocupabilitat del nostres usuaris i la competitivitat del teixit empresarial del nostre territori, Tarragona Impulsa posa a disposició del ciutadà els seus serveis.

Des de Tarragona Impulsa intentem estar al teu costat complint les mesures de segurat en aquest apartat pots trobar com fer el teu curriculum al servei d'oreintació i intermediació laboral: Servei d'orientació i intermediació laboral - Borsa de treball / COVID-19.

També posem a la teva disposició un apartat amb Informació general per aturats treballadors /COVID-19.

Una vegada l'atenció a les persones es torni a fer a les nostres instal·lacions seguirem facilitant la cerca de feina a través de la nostra borsa de treball, l'aula de cerca de feina,  els tècnics d'assessorament i orientació laboral i els tallers de cerca de feina.

Si el que t'interessa és participar en cursos i programes de formació, ocupació o d'orientació, pots consultar l'apartat de formació.

Si el que necessites és trobar el candidat perfecte per treballar a la teva empresa, posa't en contacte amb els nostres tècnics d'intermediació o posa l'oferta aquí.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat