Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2013 128 persones participen dels tallers i càpsules de recerca de feina que ofereix Tarragona Impulsa

128 persones participen dels tallers i càpsules de recerca de feina que ofereix Tarragona Impulsa

128 persones participen dels tallers i càpsules de recerca de feina que ofereix Tarragona Impulsa

Durant aquest primer semestre de 2013 Tarragona Impulsa ha dissenyat més de 100 hores en tallers i càpsules de recerca de feina per a grups reduïts amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat dels participants i afavorir la seva inserció laboral.
09/07/2013

 

Els tècnics encarregats d'impartir de les sessions grupals han ajudat els assistents a definir el seu objectiu professional reforçant l’autoconeixement i a elaborar així elaborar un bon currículum acompanyat de la corresponent carta de presentació augmentant d'aquesta manera les seves possibilitats de superar un procés de selecció.

Una vegada finalitzats els tallers i càpsules, els participants manifesten que gràcies a aquestes sessions han desenvolupat habilitats professionals en tècniques de comunicació, gestió del temps, lideratge i  millorat els seus coneixements en eines de recerca de feina que els fa ser més independents a l'hora d'utilitzar els recursos que la xarxa ofereix per trobar feina.

Aquestes sessions de recerca de feina s'han realitzat a diferents instal·lacions de Tarragona Impulsa, com l'Espai Tabacalera, Espais de Trobada de Campclar, Centre Sociocultural Part Alta i Centre Cívic de Bonavista, per facilitar la participació dels interessats.

A partir de setembre Tarragona Impulsa tornarà a oferir càpsules i tallers destinats a treballar eines i recursos que ajuden al participant a millorar les seves competències i habilitats professionals per fomentar l'ocupabilitat.

Segells de reconeixement d'administració oberta