Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2013 Comença el procés d'acreditació d'experiència professional

Comença el procés d'acreditació d'experiència professional

Comença el procés d'acreditació d'experiència professional

La preinscripció de l'“Acredita’t” està oberta fins al 24 de juliol en els àmbits de dependència, instrucció de gossos d’assistència, condicionament físic, ioga, biocides, formació de formadors i bastides tubulars
18/07/2013
Des de dimecres 17 de juliol, l’Oficina Jove del Tarragonès ofereix orientació i informació per al procés “Acredita’t”, com un dels punts d’informació i orientació que informen de les fases del procediment, els requisits d’accés, els drets i obligacions dels candidats, i les acreditacions oficials que es poden obtenir. En aquests punts també es pot demanar ajuda per formalitzar la sol·licitud i el currículum.

El procés Acredita't va destinat a persones que, mitjançant l’experiència laboral o vies no formals de formació, han adquirit determinades competències professionals que es corresponen amb determinades qualificacions professionals, i volen participar en el procediment d’avaluació i acreditació d’aquestes competències. Permet a les persones que hi participen d'aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses.

La convocatòria per fer la preinscripció per a l’acreditació de les competències professionals són dels àmbits següents:

  • dependència
  • instrucció de gossos d’assistència
  • condicionament físic
  • ioga
  • biocides
  • formació de formadors
  • bastides tubulars

 

La preinscripció estarà oberta fins el 24 de juliol. Per participar en la convocatòria cal fer la preinscripció de manera telemàtica a l’Oficina Virtual de Tràmits i lliurar la documentació als Serveis Territorials d’Ensenyament (c/ Sant Francesc, 7).

Segells de reconeixement d'administració oberta