Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2013 Comença el programa d'emprenedoria "Sinergies" entre Tarragona i la Xina

Comença el programa d'emprenedoria "Sinergies" entre Tarragona i la Xina

Comença el programa d'emprenedoria "Sinergies" entre Tarragona i la Xina

El projecte neix amb la voluntat de fomentar l’emprenedoria en mercats i sectors emergents per part de la Conselleria de Treball i Activació Econòmica i afavorir la unió entre joves catalans emprenedors i estudiants provinents d’economies emergents, en aquest cas, la Xina.
04/03/2013

 

El dilluns 4 de març al matí es va presentar el projecte Sinergies, creat conjuntament entre l’Ajuntament i la Universitat Rovira i Virgili. El tinent d’alcalde de Treball i Activació Econòmica, Javier Villamayor,  a través del Tarragona Impulsa va destacar la importància d’aquest programa únic que engega ara i que ha posat en comú el treball de dues institucions principalment, però també amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona la Casa Àsia.

Aquest projecte neix de la voluntat de fomentar l’emprenedoria en mercats i sectors emergents per part de la Conselleria de Treball i Activació Econòmica i es tracta d’afavorir la unió entre joves catalans emprenedors i estudiants provinents d’economies emergents, en aquest primer cas, la Xina. Una comunitat, la xinesa molt present a la universitat de Tarragona en els darrers anys ja que són alhora alumnes del programa “Empresa y Lengua Española” de la Fundació URV, amb l’objectiu d’explorar les possibilitats d’idees de negoci basades en sectors econòmics claus d’ambdós mercats.

El programa té en compte la idiosincràsia de la cultura xinesa i la europea i s’estableix com a fonamental la creació d’un vincle de confiança i d’adaptació cultural entre els emprenedors xinesos i els autòctons per tal de fer possibles les relacions empresarials.

 

La convocatòria ja està oberta al web de Tarragona Impulsa.

 

Sinergies 2

Segells de reconeixement d'administració oberta