Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2013 El Consorci Xarxa Local de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació de Catalunya del qual forma part l'Ajuntament de Tarragona posa en marxa el projecte Joves amb Talent

El Consorci Xarxa Local de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació de Catalunya del qual forma part l'Ajuntament de Tarragona posa en marxa el projecte Joves amb Talent

El Consorci Xarxa Local de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació de Catalunya del qual forma part l'Ajuntament de Tarragona posa en marxa el projecte Joves amb Talent

Programa innovador que combina accions d’orientació i adquisició d’experiència en empreses, amb l’objectiu de qualificar joves amb talent del municipi i promoure la mobilitat territorial com a vies de millorar les possibilitats d’inserció laboral.
03/05/2013

  

L’objectiu del projecte és el de qualificar joves amb talent, que es troben dins del territori Xarxa, i promoure la mobilitat territorial com a vies per millorar les possibilitats d’inserció laboral. Així mateix, el projecte pretén oferir a les empreses la possibilitat de cobrir llocs de treball que requereixen alguna especialització concreta.

Xarxa Local és un consorci que aglutina tretze entitats locals i agents socials de Catalunya, dels quals els següents dotze formen part d’aquest projecte: Ajuntament de Cambrils, Granollers Mercat, Ajuntament de Lleida, Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, EMFO de Mollet del Vallès, IMFE Mas Carandell de Reus, Patronat Municipal d’Ocupació de Ripollet, IMPES de Rubí, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i Ajuntament de Tarragona.

 

Requisits de les persones participants:

  • Joves en atur fins a  30 anys.
  • Estudis universitaris o formació professional de grau superior.
  • Sense experiència professional vinculada als estudis realitzats.
  • Residència en algun municipi integrant de la Xarxa.

 

Què s’ofereix:

  • La millora i adequació de la qualificació de joves amb una bona formació inicial.
  • La tutoria i acompanyament a la inserció laboral.
  • L’accés a un lloc de treball adequat a la seva formació i perfil professional.

 

Tot això es fa amb activitats previstes a les empreses mitjançant:

  • Pràctiques: desenvolupament de l’especialització a un lloc concret de l’empresa (durada mitjana de 2 mesos i 4 hores diàries).
  • Estades: adquirir un coneixement de funcionament general de la empresa (durada mitjana de 2 mesos i 4 hores diàries).
  • Tasques de coneixement i investigació: elaboració d'un projecte de coneixement i investigació (durada d'1 o 2 setmanes i 4 hores diàries).

 

Els interessats a participar en el projecte Joves amb Talent poden enviar el seu currículum a l'adreça electrònica tarragonaimpulsa@tarragona.cat (amb assumpte Joves amb Talent) o trucar al 977 243 609 per rebre més informació.

 

 

 

logo soclogo fse

 

Segells de reconeixement d'administració oberta