Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2013 El projecte "Poster Clic" de Josep Maria Orellana guanya el Yuzz Tarragona

El projecte "Poster Clic" de Josep Maria Orellana guanya el Yuzz Tarragona

El projecte "Poster Clic" de Josep Maria Orellana guanya el Yuzz Tarragona

Es tracta d'una plataforma per elaborar i difondre pósters científics.
03/07/2013

 

El premi consisteix en un viatge a Silicon Valley, entre els dies 21 i 27 de juliol, amb els guanyadors dels altres 32 centres YUZZ, per conèixer de primer mà el centre mundial de l’emprenedoria vinculada a la innovació tecnològica.

 

Pep Orellana

Josep Maria Orellana s’ha presentat al concurs amb el projecte ‘Poster Clic’ (www.posterclic.com), que ofereix una plataforma per elaborar i difondre pòsters científics, dels que es presenten als congressos, amb múltiples possibilitats i eines col·laboratives 3.0 de difusió i interacció.

El jove va arribar al centre YUZZ de Tarragona, ubicat a Tarragona Impulsa, el novembre de 2012 amb una idea de negoci de base tecnològica, i en aquests mesos, amb el suport del programa, ha convertit aquella idea en una aplicació tecnològica que ja està disponible al mercat.

 

A més del viatge, el Josep Maria optarà en el darrer trimestre de l’any als premis econòmics (de 30.000, 20.000 o 10.000€) que la Fundació Banesto atorgarà als 3 millors projectes a nivell estatal.

En l’actual edició han participat 20 joves tarragonins que han rebut formació i assessorament personalitzat per convertir les seves idees de negoci de base tecnològica en plans d’empresa viables i, fins i tot, en alguns casos en empreses que ja es troben al mercat.

El Conseller de Treball i Activació econòmica, Javier Villamayor, ha manifestat: "estem molt satisfets de l’aposta que hem fet per col·laborar amb la Fundació Banesto en el desenvolupament del projecte YUZZ a Tarragona. Gràcies a això 20 joves tarragonins han tingut l’oportunitat de treballar les seves idees de negoci, de millorar i ampliar els seus coneixements en l’àmbit empresarial i de formar una xarxa relacional que els comportarà beneficis ilimitats en el mig termini". I ha afegit: "per l’Ajuntament de Tarragona el treball amb aquests joves ha servit també per mostrar que en aquest territori hi ha talent i molts joves amb projectes de qualitat i ben preparats per competir al mercat global amb les seves start-ups."

El projecte YUZZ és una iniciativa de la Fundació Banesto que es desenvolupa a 33 ciutats espanyoles i que compta amb col·laboradors a nivell nacional, com Secot, ESADE, IESE o Indra entre d’altres. En el cas de Tarragona el projecte compta amb el suport i plena implicació de l’Ajuntament, a través de Tarragona Impulsa, i amb les col·laboracions de l’Institut Comte de Rius, la Fundació URV i la mateixa URV.

Segells de reconeixement d'administració oberta