Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2013 Els 28 treballadors del Pla d'Ocupació estaran contractats de l'1 de juliol al 31 de desembre

Els 28 treballadors del Pla d'Ocupació estaran contractats de l'1 de juliol al 31 de desembre

Els 28 treballadors del Pla d'Ocupació estaran contractats de l'1 de juliol al 31 de desembre

Aquests treballadors es reparteixen en 10 subalterns per als recintes del Museu d’Història, 14 peons de suport de manteniment i 4 encarregats de manteniment.
15/07/2013

 

L’Ajuntament de Tarragona, tenint en compte la necessitat d'alguns dels veïns de la ciutat i la situació actual del mercat de treball, ha destinat 250.000€ del pressupost municipal a plans d’ocupació de “Personal subaltern per als recintes del Museu d’Història” i de “Suport al manteniment” que des del passat 1 de juliol i fins al 31 de desembre d’aquest any realitzaran obres i serveis d’interès general i social.

Un exemple clar de la necessitat i la importància d'aquestes contractacions és Víctor Pantoja de 31 anys amb una filla d’un any i parella a l’atur. Durant més de 10 anys ha treballat en l’àmbit de la construcció i des de l'any 2010 només troba feines esporàdiques de dos o tres dies que no li proporcionen ingressos suficients per tirar endavant la seva família, durant l'entrevista en Víctor comenta "per a la meva família és molt important aquesta oportunitat: durant un temps podrem viure més tranquils i estalviar, fins ara només hem intentat sobreviure".

Amb aquests Plans d'Ocupació 28 famílies com la d'en Víctor podran millorar la seva situació. Es tracta de contractacions a persones aturades del municipi que havien exhaurit la prestació per desocupació i que no havien estat contractats en els últims anys en cap altra Pla d’Ocupació, amb càrregues familiars, coneixements i experiència laboral en tasques similars.

Segells de reconeixement d'administració oberta