Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2013 Els alumnes del curs en "Gestió d'Esdeveniments" realitzen pràctiques a Tarraco Viva

Els alumnes del curs en "Gestió d'Esdeveniments" realitzen pràctiques a Tarraco Viva

Els alumnes del curs en "Gestió d'Esdeveniments" realitzen pràctiques a Tarraco Viva

Els 20 alumnes del curs Gestió d’Esdeveniments que es va realitzava al Centre Sociocultural Part Alta van posar en pràctica els seus coneixements teòrics al Festival Cultural Romà “TARRACO VIVA” que s’ofereix a la ciutat durant el mes de maig i atrau a visitants de tot Catalunya i d’altres indrets d’Espanya i Europa.
10/06/2013

 

Durant la setmana de pràctiques els alumnes han vist i recolzat a l’equip de treball encarregat de totes les àrees organitzatives: planificació, programació, producció, distribució de la difusió, atenció al visitant, regidoria d’espais, acreditació de mitjans i atenció als participants. Amb aquest període de pràctiques els alumnes han pogut comprovar “in situ” la importància que té una bona gestió prèvia i tot el que comporta l’organització d’un festival d’aquestes dimensions, així com les dificultats i peculiaritats que poden trobar per cobrir les demandes i necessitats de públic assistent. Posteriorment a aquesta període en pràctiques l’empresa organitzadora va  contractar cinc alumnes per dur a terme funcions relacionades amb la gestió de l’esdeveniment.

Aquesta acció formativa està dins el Projecte "Treball als Barris", que realitza l'Ajuntament de Tarragona amb col·laboració del Servei Ocupacional de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Segells de reconeixement d'administració oberta