Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2013 S'engega l'elaboració del Pla de recollida selectiva de residus no perillosos als polígons

S'engega l'elaboració del Pla de recollida selectiva de residus no perillosos als polígons

S'engega l'elaboració del Pla de recollida selectiva de residus no perillosos als polígons

La primera acció és la recollida d’informació sobre la tipologia de residus que generen les empreses. Aquesta informació s’aconseguirà mitjançant una enquesta en linia, telefònica o presencial a les empreses ubicades als polígons empresarials de la ciutat: Francolí, Entrevíes, PP13, Les Gavarres, Riu Clar i PP9.
10/05/2013

 

 

Disseny i posada en marxa d’un pla de recollida selectiva de residus per a totes les empreses de les àrees empresarials

L’objectiu és millorar la recollida de residus no perillosos i no assimilables a urbans i aconseguir propostes d’estalvi per a les empreses respecte la contractació d’aquest servei individualment. L’Ajuntament és el promotor d’aquesta acció, i utilitzarà tota la informació recollida a les enquestes per dissenyar el pla.

Per l’Ajuntament és prioritari situar els nostres polígons en un nivell òptim de conservació i desenvolupament per augmentar la seva competitivitat, donant suport a les empreses ja instal·lades i atraient-ne de noves. Ara ja fa uns mesos es va posar en funcionament l’Oficina de promoció dels polígons empresarials, una mostra d'aquesta voluntat. Des de llavors, s’han mantingut reunions periòdiques amb les associacions empresarials dels polígons i s'han recollit les seves demandes de millora. A partir d’aquestes, s’ha realitzat diverses accions com l’elaboració d’un pla d’acció de millora i promoció de polígons; un cens dels polígons on es recullen les dades imprescindibles per promocionar les nostres àrees empresarials; o l’aplicació del Pla de Mobilitat a part del Polígon Riu Clar, millorant la circulació i la seguretat vial i la neteja de vials i rieres a diferents polígons.

Segells de reconeixement d’administració oberta