Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2013 L’alcalde de Tarragona va rebre ahir el guanyador del projecte Yuzz

L’alcalde de Tarragona va rebre ahir el guanyador del projecte Yuzz

L’alcalde de Tarragona va rebre ahir el guanyador del projecte Yuzz

El projecte ‘Poster Clic’ ofereix una plataforma per elaborar i difondre pòsters científics.
18/07/2013

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va rebre ahir a la tarda el guanyador i un dels finalistes dels premis YUZZ organitzat a través del programa Tarragona Impulsa. Josep Maria Orellana ha estat el guanyador del centre YUZZ de Tarragona amb el projecte tecnològic ‘Poster Clic’. El segon és en Pau Pérez.

El primer guanyador de YUZZ Tarragona optarà als premis nacionals de 30.000, 20.000 o 10.000 euros que atorgarà la fundació Banesto als tres millors projectes a escala estatal a Madrid, a la tardor. El segon finalista és el jove que anirà a Silicon Valley amb els guanyadors dels altres 32 centres YUZZ, entre els dies 21 i 27 de juliol, per conèixer de primera mà el centre mundial de l’emprenedoria vinculada a la innovació tecnològica, i també en representació de la nostra ciutat.

Josep Maria Orellana s’ha presentat al concurs amb el projecte ‘Poster Clic’ www.posterclic.com, que ofereix una plataforma per elaborar i difondre pòsters científics, dels que es presenten als congressos, amb múltiples possibilitats i eines col·laboratives 3.0 de difusió i interacció.

El jove va arribar al centre YUZZ de Tarragona, ubicat a Tarragona Impulsa, el novembre de 2012, amb una idea de negoci de base tecnològica i, en aquests mesos, amb el suport del programa, ha convertit aquella idea en una aplicació tecnològica que ja està disponible al mercat.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta