Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2013 Presentació del llibre “Asia marca el rumbo", de Jaume Giné

Presentació del llibre “Asia marca el rumbo", de Jaume Giné

Presentació del llibre “Asia marca el rumbo", de Jaume Giné

El passat dimecres 5 de juny a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona, l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros va presentar el llibre Asia Marca el Rumbo de Jaume Giné, autor del llibre, secretari General de Casa Àsia i professor de dret a la Universitat d’ESADE.
04/06/2013

 

Aquesta presentació s’emmarca dins el Programa Sinergies Xina-Tarragona de la conselleria de Treball i Activació Econòmica, amb Javier Villamayor al capdavant, que va ser també present a l’acte, i va comptar amb la presència de dos estudiants del projecte, que van explicar la seva experiència.

Durant l’acte van donar la seva particular visió del món empresarial a la Xina Sandra Ramos, emprenedora amb recent implantació en el negoci del sector del medi ambient a la Xina, i la directora territorial d’Acció10 a Tarragona, Maria Targa, així com Anna Ardèvol, vicerectora de Relacions Internacionals de la Universitat Rovira i Virgili.

Aquest programa que finalitza el proper 28 de juny té com objectiu promoure l'intercanvi cultural, fomentar idees empresarials internacionals, donar a conèixer els motors econòmics de Tarragona, impulsar el talent emprenedor  i crear vincles amb el mercat xinès. Es tracta d'un programa de captació de talent emprenedor amb la finalitat d'obtenir idees de negoci i realitzar plans d'empreses entre  joves catalans i xinesos d'entre 18 i 30 anys.

Sinergies és un programa pilot dissenyat conjuntament entre l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili, amb la col•laboració de la Diputació de Tarragona, Casa Àsia i Europe Direct.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta