Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2013 La setmana vinent se celebrarà la IIIa edició del Professional Point 2013 - Promoció de l'FP a Tarragona -

La setmana vinent se celebrarà la IIIa edició del Professional Point 2013 - Promoció de l'FP a Tarragona -

La setmana vinent se celebrarà la IIIa edició del Professional Point 2013 - Promoció de l'FP a Tarragona -

L'Ajuntament de Tarragona, des de Tarragona Impulsa (Servei Municipal d'Ocupació), IMET (Institut Municipal d'Educació) i el departament de Joventut, organitzan les "Jornades Professional Point".
07/03/2013

Professional Point 2013

 

Del 11 al 15 de març se celebra la tercera edició del Professional Point, campanya de promoció de la Formació Professional, que vol oferir als estudiants  i població activa de Tarragona tota aquella informació relacionada en els aspectes més interessants per iniciar-se o reciclar-se dins el mercat de treball millorant la seva formació.

Durant aquesta setmana s'oferiran diverses activitats destacades com xerrades, III Jornada de Transicions Juvenils Escola-Treball, la Fira de la Formació Professional a la Rambla Nova i les Jornades de Portes Obertes als centres.

Per la seva banda, el conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes, ha destacat la importància d’aquest esdeveniment “ja que es posa en conjunt tota l’oferta de la ciutat i totes les institucions implicades hi col·laboren”. Així mateix, la consellera de Joventut, Ivana Martínez ha remarcat “la implicació dels joves i de la conselleria de Joventut en aquesta cita perquè són el principal motor del futur i col·laborem amb diferents xerrades a l’espai Jove KESSE”.

 

Més informació i calendari d'activitats

Segells de reconeixement d’administració oberta