Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2013 S'han lliurat els diplomes als alumnes de la Casa d'Oficis, Taller d'Ocupació i Programa Reinicia't

S'han lliurat els diplomes als alumnes de la Casa d'Oficis, Taller d'Ocupació i Programa Reinicia't

S'han lliurat els diplomes als alumnes de la Casa d'Oficis, Taller d'Ocupació i Programa Reinicia't

Els alumnes del Taller d’Ocupació de la Part Alta, que ha ofert formació teòricopràctica i experiència professional en “Activitats Administratives en relació amb el client”, de la Casa d’Oficis de Serveis a la Comunitat, que s’ha centrat en “Atenció sociosanitària a persones en el domicili” i del Programa Reinicia't que acompanya a persones majors de 50 anysla a la inserció laboral han rebut els seus diplomes en un acte realitzat a la Sala d'actes de l'Ajuntament de Tarragona.
S'han lliurat els diplomes als alumnes de la Casa d'Oficis, Taller d'Ocupació i Programa Reinicia't Foto: Mauri
20/12/2012


El lliurament ha tingut lloc a l'Ajuntament per part del tinent d’alcalde de Treball i Activació Econòmica, Javier Villamayor, i el cap del servei territorial del SOC a Tarragona de la Generalitat, Javier Viejo.
Javier Villamayor ha destacat que “pensem que un Ajuntament que està proper a les empreses té el compromís i objectiu d’ajudar i servir d’enllaç amb els ciutadans per a la recerca de feina. De fet només ens sentirem satisfets quan tant la formació com la recerca activa de feina siguin un èxit. Però això no ho podem fer sols, és important també que des del govern autonòmic s’aposti per aquestes polítiques d’ocupació”.

Els tres projectes tenen la finalitat de millorar l'ocupabilitat dels seus participants, el programa Reinicia’t destinat a persones majors de 50 anys que es troben en situació d’atur combina diferents mesures ocupacionals com, per exemple, l’orientació, la motivació, l’anàlisi d’ocupabilitat, la formació i l’acompanyament entre d’altres, els 240 usuaris han comptat amb suport tècnic en l’àmbit de la inserció laboral, tant de forma grupal com individual, per tal de dissenyar el seu itinerari personal d’inserció. El Taller d'Ocupació destinat a majors de 25 anys en situació d'atur i Casa d'Oficis amb participants d’entre 17 i 24 anys que es trobaven en situació d’atur durant el procés de selecció són programes de formació i treball.

Amb aquests programes l'Ajuntament de Tarragona des de Tarragona Impulsa vol contribuir a la qualificació professional dels participants i millorar les seves possibilitats d’inserció laboral.

Segells de reconeixement d’administració oberta