Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2013 Tarragona Impulsa col·labora amb el Servei d'Ocupació Alemany

Tarragona Impulsa col·labora amb el Servei d'Ocupació Alemany

Tarragona Impulsa col·labora amb el Servei d'Ocupació Alemany

Més de seixanta persones s’entrevisten per treballar a Alemanya.
05/11/2013

 

El Servei Municipal d’ Ocupació de l’Ajuntament de Tarragona, amb la Xarxa Eures Espanya, ha col•laborat per segon any consecutiu amb la “Bundesagentur für Arbeit” (Servei d’ocupació Alemany). Per aquest motiu, Tarragona Impulsa ha cedit les seves instal·lacions on s’ha realitzar el procés de reclutament de personal en l’àmbit de l’hostaleria (recepcionistes, cuiners, cambrers i personal d’atenció al client), per treballar a Alemanya.

Els candidats procedents de tot l’estat i han de tenir coneixements i experiència en el sector de l’hostaleria i domini d’alemany. Entre ahir i avui s’han realitzat les entrevistes inicials que en molts casos han sigut presencials. També hi havia la possibilitat d’optar per la via de la videoconferències.

Tarragona Impulsa ha cedit una sala de conferències on de manera grupal s’han presentat les empreses i dos sales més petites per poder realitzar les entrevistes.

Entre les entrevistes personals fetes a Tarragona Impulsa i les videoconferències s’han entrevistat a unes 60 persones.

Segells de reconeixement d’administració oberta