Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2013 Tarragona Impulsa i SECOT treballaran junts en la posada en marxa de nous projectes empresarials

Tarragona Impulsa i SECOT treballaran junts en la posada en marxa de nous projectes empresarials

Tarragona Impulsa i SECOT treballaran junts en la posada en marxa de nous projectes empresarials

Els emprenedors que utilitzin el servei de Tarragona Impulsa podran beneficiar-se, de forma gratuïta, de l’assessorament basat en l’experiència i coneixement dels sèniors de SECOT, que han estat empresaris o directius d’empreses del territori i que provenen de sectors i àmbits de gestió diversos.
Tarragona Impulsa i SECOT treballaran junts en la posada en marxa de nous projectes empresarials Foto: Mauri Fernández
03/06/2013

El servei de SECOT és complementari al que ja ofereix l’Ajuntament als emprenedors i s’oferirà de manera coordinada des de Tarragona Impulsa. Des del servei municipal s’aposta per aquesta col·laboració perquè es té la seguretat que serà molt positiva per als emprenedors. Cadascun d’ells coneix molt bé la seva idea de negoci però la poden enriquir i millorar amb les aportacions que des de l’experiència els hi poden fer els voluntaris de SECOT.

En els darrers mesos s’ha incrementat a Tarragona el nombre de persones interessades a obrir negocis. Sovint aquestes persones no tenen cap experiència ni coneixement en l’àmbit empresarial. De fet, hi ha un bon nombre de persones que amb una altra situació econòmica treballarien per compte aliè i potser no es plantejarien mai tenir un negoci propi. En tots els casos, però especialment en aquests, l’acompanyament d’un assessor amb coneixement i experiència és molt enriquidor per a l’emprenedor i el seu projecte empresarial. Des de l’Ajuntament, es confia en què aquesta iniciativa es traduirà en nous negocis a la ciutat, amb més garantia d’èxit i amb més resiliència davant el context actual.

En paraules del conseller Javier Villamayor “l’objectiu de l’Ajuntament de Tarragona és donar suport a la creació d’empreses a la ciutat amb les majors garanties de supervivència, evitant tot el possible la posada en marxa de negocis amb errors de base que dificultaran la seva consolidació al mercat. Som conscients que l’emprenedor hi posa molts recursos i esforços en el seu negoci i nosaltres volem facilitar-li un suport que l’acompanyi des del principi per minimitzar els riscos inicials, per això dipositem la nostra confiança en SECOT, pensem que poden contribuir molt positivament a aconseguir aquest objectiu”.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta