Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2013 Tarragona Impulsa ja té perfil a Linkedin

Tarragona Impulsa ja té perfil a Linkedin

Tarragona Impulsa ja té perfil a Linkedin

El servei de l’Ajuntament de Tarragona des d’on es gestionen polítiques i programes relacionats amb l’ocupació, la formació i l’empresa ja té presència a la xarxa social professional amb més usuaris a escala mundial.
21/05/2013

 

Des del perfil de Linkedin, Tarragona Impulsa vol informar periòdicament de totes les activitats i serveis que posa a disposició de les persones que cerquen feina o volen crear una empresa. Aprofitarà tots els recursos que ofereix aquesta xarxa per generar grups d’usuaris sobre serveis concrets, com el Viver d’Empreses, i obrir debats sobre temes relacionats amb l’ocupació i l’emprenedoria.

Amb la inauguració de les noves instal·lacions al Magatzem 1 de Tabacalera, Tarragona Impulsa va posar en marxa una nova web en què explica els seus serveis per a treballadors i empreses, i restava pendent la vinculació directa del servei amb les xarxes socials. D’aquesta manera, Tarragona Impulsa està present a Facebook i Twitter a través del perfil de l’Ajuntament i a Linkedin amb perfil propi.

Enllaç al perfil Linkedin de Tarragona Impulsa

Segells de reconeixement d'administració oberta