Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2013 Tarragona Ràdio enceta el programa Impulsa't

Tarragona Ràdio enceta el programa Impulsa't

Tarragona Ràdio enceta el programa Impulsa't

S’emetrà quinzenalment amb la col·laboració de la Conselleria de Treball i Activació econòmica
09/10/2013

 

El passat dilluns, dia 7 d’octubre, va començar a Tarragona Ràdio l’espai radiofònic Impulsa’t, que l’emissora municipal fa conjuntament amb la Conselleria de Treball i Activació econòmica. L’espai, de caràcter quinzenal, s’emetrà els dilluns alternatius a les 12.00 h i tindrà una durada aproximada d’uns vint minuts. L’espai serà conduit per Núria Cartanyà, presentadora de “Els matins de Tarragona Ràdio”.

Durant el  decurs del primer programa es va fer una presentació del departament, amb la presència del tinent d’alcalde i conseller de l’àrea Xavier Tarrés; Aurora de la Torre, cap de secció tècnica del departament i Valle Mellado, directora del Viver d’Empreses.

Tarragona Impulsa, és el servei de l’Ajuntament de Tarragona encarregat de desenvolupar totes les actuacions i programes relacionats amb les polítiques actives d’ocupació, la creació d’empreses i la dinamització del teixit empresarial.

“Cal aprofitar un mitjà tan potent com la ràdio per ajudar i guiar a totes aquelles persones que volen desenvolupar un projecte professional. Tant si es tracta de crear una nova empresa com si el que es vol és trobar feina, els ciutadans ens trobaran al seu costat”, ha dit el tinent d’alcalde Xavier Tarrés.

 

Tarragona Ràdio 96.7 FM

 

Segells de reconeixement d'administració oberta