Esteu aquí: Inici Notícies Notícies 2014 25 joves menors de 30 anys treuen profit del Programa Fem Ocupació per a Joves

25 joves menors de 30 anys treuen profit del Programa Fem Ocupació per a Joves

25 joves menors de 30 anys treuen profit del Programa Fem Ocupació per a Joves

El Programa Fem Ocupació per a Joves està destinat a menors de 30 anys amb una formació obligatòria mínima d’ESO i té com a objectiu final la inserció laboral dels participants.
29/07/2014

 

Aquest projecte s’inicia amb la contractació dels joves i parteix de les necessitats reals de l’empresa oferint al participant una formació professionalitzadora i una experiència professional a l’empresa.

L’Ajuntament de Tarragona mitjançant Tarragona Impulsa gestiona aquest programa des de principis d’any i actualment compta amb 25 joves contractats en àmbits com la logística, comerç i hoteleria i turisme. Els joves realitzen una jornada laboral diària de 6 hores i 2 hores de formació adaptada a les necessitats específiques del lloc de treball.

Dia a dia l’àrea de prospecció de Tarragona Impulsa treballa per aconseguir el màxim d’empreses que vulguin formar part del programa i aconseguir així augmentar el nombre de joves contractats. La prospecció d’empreses constitueix un instrument central del programa “Fem ocupació per a joves” i té com a principal objectiu la detecció i la identificació dels sectors d’activitat potencials generadors d’ocupació, així com la definició dels perfils professionals requerits per les empreses. El Servei d’Ocupació de Catalunya subvencionarà les despeses salarials derivades de la contractació de l'empresa, durant un màxim de 6 mesos, amb una quantia equivalent al salari mínim interprofessional per jornada completa o la part proporcional en funció de la jornada parcial prevista.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d'acord amb el Programa Fem Ocupació per a Joves, regulat per l'Ordre EMO/278/2013, de 28 d'octubre.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat