Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2014 Consells per a emprendre, nous contactes i oportunitats al networking de Tarragona Impulsa

Consells per a emprendre, nous contactes i oportunitats al networking de Tarragona Impulsa

Consells per a emprendre, nous contactes i oportunitats al networking de Tarragona Impulsa

L'Smart Parc Tabacalera es converteix en un aparador de bones pràctiques per a emprendre i en un espai d'intercanvi de contactes i d'informació útil entre els més de 40 emprenedors que van participar a la 2a Jornada de networking per a emprenedors de Tarragona Impulsa.
Consells per a emprendre, nous contactes i oportunitats al networking de Tarragona Impulsa Moment de la taula rodona d'emprenedors del Tarragona Impulsa
27/06/2014

L'Smart Parc Tabacalera es va convertir ahir en un aparador de bones pràctiques per a emprendre de la mà de Jordi Mas, soci de MASGOURMETS, i en un espai d'intercanvi de contactes i informació útil entre els més de 40 emprenedors que van participar a la 2a Jornada de networking per a emprenedors de Tarragona Impulsa.

A les sis de la tarda va començar la jornada de networking que es va allargar fins gairebé les 11 de la nit, perquè els participants no deixaven de parlar entre ells, intercanviar informació, contactes i experiències.

Tots els assistents van valorar molt positivament la jornada i els serveis de suport a l'emprenedoria que han rebut a l'Ajuntament de Tarragona, des de Tarragona Impulsa.

L'esdeveniment va comptar amb la ponència de Jordi Mas, soci de l'empresa familiar de 3a generació MASGOURMETS, i escriptor de diversos llibres sobre la reinvenció del petit comerç i la innovació a les petites empreses.

A continuació va tenir lloc una taula rodona amb experiències reals d'emprenedors que han participat en els programes de Tarragona Impulsa. Van participar-hi en Pep Orellana, com a guanyador de la 1a edició del YUZZ, l'Emma Amorós, el Raúl i l'Oriol com a promotors d'Smart Clima i participants del TGNTalent,  i l'Oriol Mascareñas,  soci fundador d'Alta Comunicació i participant del programa Crea empresa.

La darrera part de la jornada es va centrar pròpiament en la dinàmica de networking en la què van participar tots els assistents. A partir d'un petit joc es va promoure la interacció i l'intercanvi d'informació per a emprendre i contactes entre tots els emprenedors. Aquesta dinàmica ha estat especialment valorada pels participants gràcies al profit que n'han extret pels seus propis projectes i negocis.

Aquesta jornada és la segona d'aquest tipus que organitza Tarragona Impulsa, la primera va tenir lloc les mateixes dates l'any passat. L'objectiu és promoure l'intercanvi d'informació i contactes entre els emprenedors i cloure un semestre replet d'activitats per a la creació d'empreses, amb més de 60 hores de formació, el programa TGNTalent, el programa YUZZ, 6 edicions del programa Crea empresa i més de 200 emprenedors atesos pel servei tècnic de Tarragona Impulsa.

Segells de reconeixement d’administració oberta