Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2014 El Fòrum d'Inversió Tarragona Reus arriba a la recta final

El Fòrum d'Inversió Tarragona Reus arriba a la recta final

El Fòrum d'Inversió Tarragona Reus arriba a la recta final

Dels projectes candidats s'han seleccionat sis que el dia 30 s'exposaran a un grup de 25 inversors privats del territori
28/10/2014

 

A mitjans d'octubre es va tancar el termini de presentació de projectes per al Fòrum d'Inversió Tarragona Reus organitzat per primera vegada conjuntament pels ajuntaments d’ambdues ciutats i que tindrà lloc el 30 d'octubre, a les instal·lacions de Tarragona Impulsa.

S'han presentat 22 candidatures procedents de les demarcacions de Tarragona, Reus i Barcelona. Els projectes presentats provenen de sectors molt diversos com la tecnologia mòbil, la biotecnologia, la sostenibilitat mediambiental o el turisme. Entre els projectes hi ha iniciatives que cerquen finançament per iniciar l'activitat i d'altres que ja es troben al mercat i volen desenvolupar un pla de creixement.

Dels projectes candidats se n’han seleccionat sis que el dia 30 s'exposaran a un grup de 25 inversors privats del territori. Cada emprenedor tindrà oportunitat d'explicar en aquest fòrum quines són les seves necessitats de finançament i perspectives de creixement de les seves iniciatives empresarials.

El Fòrum d'Inversió Tarragona Reus té com a objectiu facilitar l'accés a finançament alternatiu a emprenedors en fase inicial i empreses amb un pla de creixement. Està organitzat pels ajuntaments de Tarragona i Reus, Reus Tarragona Capital de Negocis i la Xarxa BANC (Business Angels Network Catalunya).

La voluntat dels dos ajuntaments és organitzar periòdicament aquest fòrum de manera que es pugui, d'una banda, articular al territori una xarxa d'inversors privats que contribueixin a la creació i el creixement d'empreses i d'altra, posar a l'abast dels emprenedors una fórmula de finançament que sovint aporta a les empreses molt més que capital, ja que els inversors privats també poden aportar la seva expertesa i contactes en el mercat, elements molt valorats i necessaris sobretot pels emprenedors i emprenedores.

Segells de reconeixement d’administració oberta