Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2014 El Programa YUZZ, una font de talent a Tarragona

El Programa YUZZ, una font de talent a Tarragona

El Programa YUZZ, una font de talent a Tarragona

Es tracta d’un programa formatiu de set mesos de durada on joves de 18 a 31 anys reben formació, assessorament i suport per desenvolupar projectes innovadors d’alt nivell amb component tecnològic.
22/10/2014

Aquest és el segon any consecutiu que l’Ajuntament de Tarragona realitza el Programa Yuzz. El conseller de Treball i Activació Econòmica, Xavier Tarrés, va tornar a apostar el 2014 per aquest programa que promou la innovació i amplia el teixit empresarial del territori.

Yuzz té com a promotor el Banc de Santander que premia al guanyador de Tarragona amb un viatge a Silicon Valley i amb l’opció de competir, a escala nacional, per fins a 30.000 euros amb els guanyadors Yuzz de la resta de l’estat espanyol.

Avui 22 d’octubre, a les instal·lacions de Tarragona Impulsa, el Tribunal YUZZ (format pel Banc Santander, CISE, SECOT i l’Ajuntament de Tarragona) escollirà el projecte amb més alt component tecnològic, innovador i creatiu. Així mateix es valorarà que el projecte presenti un elevat potencial de creixement i respongui a una oportunitat de mercat. Encara que només un dels projectes de YUZZ Tarragona rebrà el premi final molts d’ells ja han tingut un reconeixement fora de YUZZ Tarragona.

Aquest és el cas, per exemple de la Núria Valero, que amb el projecte FUNTRIP4ALL www.funtrip4all.com, una plataforma de turisme inclusiu, ha participat en el programa de la TV2 Aquí hay Trabajo. També la Universitat Rovira i Virgili ha guardonat per part del Consell Social de la URV en la categoria de millors idees emprenedores els projectes WAITLEES, liderat pel Javier Linares i l’Adrian Barriuso, i PEQUEÑOS INGENIEROS www.pingenieros.com, liderat per  l’Adrian Garcés i el Vasil Nikolaev). Així mateix, TECNOESPAI www.tecnoespai.cat , un servei d’impressió digital 3D, va quedar classificat com un dels millors deu projectes a nivell estatal a la trobada nacional de YUZZ.

Segells de reconeixement d'administració oberta