Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2014 Els alumnes del curs "Hostesses i Auxiliars de congressos" realitzen pràctiques a Tàrraco Viva

Els alumnes del curs "Hostesses i Auxiliars de congressos" realitzen pràctiques a Tàrraco Viva

Els alumnes del curs "Hostesses i Auxiliars de congressos" realitzen pràctiques a Tàrraco Viva

15/05/2014

 

Part dels alumnes del curs d'Hostesses i Auxiliar de congressos que el Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Tarragona realitza al Centre Sociocultural Part Alta, posen en pràctica els seus coneixements teòrics al Festival Cultural Romà TARRACO VIVA que s’ofereix a la ciutat durant el mes de maig i atrau visitants de tot Catalunya i d’altres indrets d’Espanya i Europa.

Durant les dues setmanes de pràctiques els alumnes veuran i donaran suport a l’equip de treball encarregat de totes les àrees organitzatives:
planificació, programació, producció, distribució de la difusió, atenció al visitant, regidoria d’espais, acreditació de mitjans i atenció als participants. Amb aquest període de pràctiques els alumnes poden comprovar “in situ” la importància que té una bona gestió prèvia i tot el que comporta l’organització d’un festival d’aquestes dimensions, així com les dificultats i peculiaritats que poden trobar per cobrir les demandes i necessitats de públic assistent.

Aquest és el segon any consecutiu que alumnes de cursos relacionats amb la gestió d’aquest tipus d’esdeveniments perfeccionen els coneixements al Festival. L’any passat una vegada finalitzades les pràctiques gran part dels alumnes van ser contractats per l’empresa organitzadora i aquest any han tornat a ser contractats per dur a terme funcions relacionades amb la gestió de l’esdeveniment.

Aquesta acció formativa està subvencionat pel del Servei Ocupacional de Catalunya i el Fons Social Europeu.

 

Properes accions formatives

Segells de reconeixement d’administració oberta