Esteu aquí: Inici Notícies Notícies 2014 Obert el procés de selecció dels participants en el programa Fem Ocupació per a Joves

Obert el procés de selecció dels participants en el programa Fem Ocupació per a Joves

Obert el procés de selecció dels participants en el programa Fem Ocupació per a Joves

Està adreçat a persones joves en situació d'atur
28/04/2014
L'Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, està gestionant el projecte Fem Ocupació per a Joves. Aquest projecte, adreçat a persones joves en situació d'atur, està subvencionat pel SOC i finançat a càrrec de fons provinents dels Pressupostos Generals de l'Estat i del Fons Social Europeu. El programa Fem Ocupació per a Joves promou la contractació de joves de 18 a 30 anys que disposen del títol d’educació secundària obligatòria, batxillerat, o CFGM i que tenen experiència professional anterior i es troben en situació d’atur.

Actualment Tarragona Impulsa està realitzant part del procés de selecció de joves que s'ajustin a les necessitats de les empreses que, ara per ara, s'han mostrat interessades en contractar personal en el marc del programa. Aquests joves han de tenir el perfil professional que es detalla a continuació.

 

Persones destinatàries

Per tal d'ajustar-se a la selecció que s'està realitzant actualment (atenció al públic amb rus, cambrer/a de pisos i administratiu/va), els interessats han de ser:

  • Joves de 18 a 30 anys en situació d’atur
  • Disposar del títol d’educació secundària obligatòria o batxillerat o CFGM
  • Es valorarà experiència professional anterior

 

Selecció

Els joves interessats a participar en el procés de selecció que compleixin els requisits poden fer arribar el seu currículum al correu electrònic prospeccio@tarragona.cat amb l’assumpte Fem Ocupació per a Joves.

 

logo fse

logo socLOGO SEPE

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat