Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2014 I Fòrum Jove de la Tarragona Smart Mediterranean City

I Fòrum Jove de la Tarragona Smart Mediterranean City

I Fòrum Jove de la Tarragona Smart Mediterranean City

Si tens entre 20 i 40 anys i ganes d'aportar propostes per fer de Tarragona una ciutat més intel·ligent, ja et pots inscriure al Fòrum organitzat per la Jove Cambra Internacional (JCI) i la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City.
I Fòrum Jove de la Tarragona Smart Mediterranean City Logo I Fòrum Jove
25/09/2014

 

El pròxim 4 d'octubre, a les instal·lacions de Tarragona Impulsa, tindrà lloc el I Fòrum Jove de la Tarragona Smart Mediterranean City amb l'objectiu de (re)pensar la ciutat per tal que esdevingui un entorn més intel·ligent i sostenible.

La jornada s'adreça a persones d'entre 20 i 40 anys que vulguin reflexionar sobre els àmbits de treball relacionats amb l'estratègia Smart city. En concret, s'organitzaran 5 taules de treball al voltant dels següents temes: Estalvi energètic i Eficiència, Gestió de l'aigua, Mobilitat, Tecnologia i Salut, Turisme i Patrimoni.

La Fundació Smart City recollirà les propostes, les avaluarà i crearà una borsa d'idees a disposició de la ciutadania i dels diferents agents implicats en el desenvolupament socioeconòmic de la ciutat.

En el següent enllaç podeu accedir al programa complet i el formulari d'inscripció I Fòrum Jove Tarragona Smart Mediterranean City

Segells de reconeixement d’administració oberta