Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2014 L'Ajuntament de Tarragona i el Banc de Sabadell faciliten l'accés al finançament per a noves empreses

L'Ajuntament de Tarragona i el Banc de Sabadell faciliten l'accés al finançament per a noves empreses

L'Ajuntament de Tarragona i el Banc de Sabadell faciliten l'accés al finançament per a noves empreses

Els emprenedors que elaborin el seu pla d'empresa amb l'assessorament de Tarragona Impulsa podran accedir al finançament necessari per a la seva inversió inicial en condicions més avantatjoses que les del mercat.
L'Ajuntament de Tarragona i el Banc de Sabadell faciliten l'accés al finançament per a noves empreses El conseller Xavier Tarrés i el director de zona de Tarragona de Banc Sabadell, César-Antonio Suárez Iborra, en el moment de signar el conveni.
09/05/2014

 

Aquest divendres, 9 de maig, l’Ajuntament de Tarragona i el Banc de Sabadell han signat un conveni de col·laboració amb la finalitat de millorar les condicions de finançament als emprenedors que s’adrecen a Tarragona Impulsa buscant assessorament per crear la seva empresa.

El tinent d’alcalde i conseller de Treball i Activació Econòmica, Projectes i Habitatge, Xavier Tarrés, i el director de zona de Tarragona de Banc Sabadell, César-Antonio Suárez Iborra, han signat un conveni de col·laboració que ofereix als emprenedors que elaborin el seu pla d'empresa amb l'assessorament de Tarragona Impulsa la possibilitat d’accedir al finançament necessari per a la seva inversió inicial en condicions més avantatjoses que les del mercat.

Banc Sabadell oferirà un producte exclusiu només pels derivats de l’Ajuntament de Tarragona, que han treballat i han estat assessorats en el servei d’emprenedoria.

A més, hi ha productes i serveis que actualment ofereix Banc Sabadell a tots els emprenedors, i per als quals l’Ajuntament assessorarà tècnicament per poder optar-hi en millors condicions.

“Entre els principals objectius de l’Ajuntament de Tarragona hi ha el de facilitar la creació d’empreses mitjançant l’assessorament, la formació i l’acompanyament en l'inici de l’activitat empresarial”, diu Xavier Tarrés i afegeix: “així, contribuïm a la promoció de l’esperit emprenedor i al desenvolupament del teixit productiu de la ciutat de Tarragona i a la generació d’ocupació”.

Per la seva part, Banc Sabadell és una entitat compromesa amb el desenvolupament econòmic i està posant especial èmfasi en impulsar noves iniciatives en el camp de l’emprenedoria, com el BStartup, un programa d’alt rendiment per a projectes de joves empreses de l’àmbit tecnològic.

En paraules del conseller Xavier Tarrés, “amb la signatura d'aquest acord de col·laboració, l'entitat financera i l'Ajuntament donen un pas important per ajudar els emprenedors a superar un dels principals obstacles que es troben a l'hora d'iniciar una activitat empresarial, com és el fet d'accedir a finançament en condicions òptimes per les noves empreses”.

Segells de reconeixement d’administració oberta