Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2014 L’Ajuntament de Tarragona aposta per la Formació Dual amb el Programa pilot “Aprenent i Treballant”

L’Ajuntament de Tarragona aposta per la Formació Dual amb el Programa pilot “Aprenent i Treballant”

L’Ajuntament de Tarragona aposta per la Formació Dual amb el Programa pilot “Aprenent i Treballant”

18/12/2014

El programa facilita a les empreses la gestió i la impartició de la formació vinculada als contractes per a la formació i l’aprenentatge, fent possible la qualificació professional mitjançant l’obtenció de certificats de professionalitat dins del sistema de formació professional per a l’ocupació.

El programa es vehicula mitjançant un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Tarragona, l’INS Comte de Rius i el Gremi d’Empreses Instal·ladores de Tarragona, on l’Ajuntament de Tarragona actua com a entitat promotora, selecciona els/les alumnes i aporta recursos per al seguiment i la subvenció de les contractacions a les empreses. L’Institut Comte de Rius és el centre responsable de la gestió dels recursos formatius, la planificació dels cursos i la seva impartició. I el Gremi promou la participació d’empreses del sector en el programa: Electricitat Dalmau, Instal•lacions Claudio, Instal•lacions Miró, Marc Fort Rodríguez, Robert Alujas Bargalló, Seicor Instalaciones y Servicios y Clece SA.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Més informació:

 • Vídeo promocional a Youtube del Servei d’Ocupació de Catalunya.
 • Guió i documentació publicada al web de l’Oficina de Treball del SOC.
 •  

   

  soc 2logo fse

  logo departament

  LOGO SEPE

  Segells de reconeixement d’administració oberta