Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2014 L’Ajuntament de Tarragona i Microbank firmen un conveni per incentivar l'activitat emprenedora

L’Ajuntament de Tarragona i Microbank firmen un conveni per incentivar l'activitat emprenedora

L’Ajuntament de Tarragona i Microbank firmen un conveni per incentivar l'activitat emprenedora

L’acord facilitarà l’accés al finançament per contribuir a posar en marxa nous negocis amb l’objectiu de potenciar la creació i consolidació de llocs de treball
L’Ajuntament de Tarragona i Microbank firmen un conveni per incentivar l'activitat emprenedora Foto: Mauri Fernandez
03/11/2014

 

El tinent alcalde de Treball, Activació Econòmica, Projectes i Habitatge, Xavier Tarrés, i el director comercial de MicroBank, Manuel Sepúlveda Medina, han signat un conveni de col·laboració per facilitar el finançament de projectes empresarials mitjançant microcrèdits. Amb la signatura d’aquest acord s’estableix una línia de finançament d'un milió d’euros. Els beneficiaris seran persones físiques i microempreses amb menys de deu treballadors i una facturació anual inferior a dos milions d’euros.

L’Ajuntament, mitjançant Tarragona Impulsa, elaborarà els informes favorables de viabilitat que seran necessaris per optar als microcrèdits, els quals tindran un import màxim de 25.000 euros. Els projectes hauran de comptar amb un pla d’empresa i per elaborar-lo els emprenedors podran comptar amb l'assessorament i acompanyament de Tarragona Impulsa.

La signatura d'aquest conveni s'emmarca en un programa de treball de Tarragona Impulsa que té com a objectiu facilitar als emprenedors de la ciutat l'accés al finançament. Dins d'aquest mateix programa s'estan duent a terme sessions formatives específiques sobre finançament, s'ha realitzat un Fòrum d'inversió i s'estan signant acords de col·laboració amb entitats financeres. L'acord amb MicroBank té una rellevància especial perquè vol donar cobertura a un tipus d'emprenedor amb pocs recursos que té un projecte per autoocupar-se.

Segells de reconeixement d’administració oberta