Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2014 L’ajuntament de Tarragona i SECOT renoven l'acord de col·laboració per ajudar als emprenedors

L’ajuntament de Tarragona i SECOT renoven l'acord de col·laboració per ajudar als emprenedors

L’ajuntament de Tarragona i SECOT renoven l'acord de col·laboració per ajudar als emprenedors

Tarragona Impulsa dóna suport a les grans idees.
25/07/2014

 

L'Ajuntament de Tarragona i l’Associació de Voluntaris Sèniors (SECOT) han renovat l’acord que van signar l’estiu passat per tal de treballar conjuntament per ajudar als emprenedors tarragonins a portar endavant les seves idees de negoci.

Durant el darrer any, SECOT ha atès més de 50 emprenedors i els ha acompanyat en el procés de creació de l'empresa. Les persones emprenedores que fan ús del servei estan ateses per professionals amb una àmplia experiència en la direcció i gestió d'empreses. Aquest acompanyament complementa molt bé els serveis d'emprenedoria que s'ofereixen a través de Tarragona Impulsa.

Els emprenedors que volen ser atesos per SECOT han de dirigir-se a Tarragona Impulsa, ubicat a l’ edifici de la Tabacalera, participar en el programa de formació i assessorament “Crea empresa” i després poden treballar la fase d'assessorament amb els experts esmentats.

L'Ajuntament i SECOT també col·laboren en el desenvolupament del programa per a joves amb idees de negoci de base tecnològica “Yuzz”del Banc Santander.

Segells de reconeixement d’administració oberta