Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2014 L’Ajuntament s'ha adherit com entitat col·laboradora de l'Institut Català de Finances

L’Ajuntament s'ha adherit com entitat col·laboradora de l'Institut Català de Finances

L’Ajuntament s'ha adherit com entitat col·laboradora de l'Institut Català de Finances

L’objectiu de l’acord és facilitar l’accés al finançament als emprenedors i pimes de la demarcació
02/07/2014

 

L’Ajuntament de Tarragona s’ha adherit com entitat col·laboradora de l'Institut Català de Finances (ICF) per difondre l’oferta de finançament d’aquesta institució financera pública catalana al teixit empresarial de Tarragona.

L’Ajuntament col·laborarà donant a conèixer les solucions de finançament que l'Institut Català de Finances posa a disposició de les empreses per emprendre, innovar, obrir nous mercats, créixer i crear ocupació.

L’acord inclou la possibilitat d’organitzar jornades sobre finançament i assessorament individualitzat a les empreses de les comarques tarragonines.

El tinent d’alcalde responsable de Tarragona Impulsa, Xavier Tarrés, ha manifestat que "amb aquest acord fem un pas més en la consolidació del servei d’acompanyament per l'accés al finançament per a emprenedors i pimes, ja que sabem que aquest és un dels principals obstacles que han de superar les persones que tenen un projecte empresarial, ja sigui per una empresa nova o per una de consolidada que vulgui créixer o fer noves inversions".

Segells de reconeixement d’administració oberta