Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2014 L’especialitat d’atenció sociosanitària a domicili i en institucions comença el seu període en pràctiques

L’especialitat d’atenció sociosanitària a domicili i en institucions comença el seu període en pràctiques

L’especialitat d’atenció sociosanitària a domicili i en institucions comença el seu període en pràctiques

25/06/2014

Des de principis d’any els vuitanta joves que formen part del programa Joves per l’Ocupació que gestiona l’Ajuntament de Tarragona estan rebent la formació corresponent segons l’especialitat que van escollir a l'inici del programa i que finalitzaran durant els mesos de juny i juliol.

La primera de les especialitats a finalitzar ha estat l'atenció sociosanitària a domicili i en institucions. Aquesta formació s'impartia íntegrament a l'INS Vidal i Barraquer, l'Ajuntament de Tarragona va proposar aquesta col·laboració amb els diferents instituts per apropar els joves de nou als centres educatius, ja que l’experiència de programes anteriors ens demostra que molts dels participants continuen formant-se una vegada acabat el programa.

Un cop realitzada la formació, aquests alumnes començaran el període d'un mes de pràctiques a centres d'atenció sociosanitària com Sanitas, Les Alzines i La Nostra Llar i posteriorment optaran a la possibilitat de ser contractats per aquestes mateixes empreses.

Segells de reconeixement d’administració oberta