Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2014 L'Ajuntament de Tarragona inicia el programa Yuzz per a joves emprenedors

L'Ajuntament de Tarragona inicia el programa Yuzz per a joves emprenedors

L'Ajuntament de Tarragona inicia el programa Yuzz per a joves emprenedors

El programa consta de sessions formatives sobre gestió, habilitats i competències empresarials.
16/05/2014

Avui es dóna el tret de sortida a la segona edició del programa Yuzz a Tarragona. Des d'avui, i fins a mitjans d'octubre, els 23 joves seleccionats rebran suport tècnic per tal d'elaborar el seu pla d'empresa i valorar la seva idea empresarial, per tal de transformar els 18 projectes amb base tecnològica presentats en un projecte empresarial real.

La presentació del programa ha comptat amb la presència de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que ha destacat "la importància de donar suport als joves amb talent del territori per tal que desenvolupin projectes empresarials d'alt nivell que generin ocupació".

El Yuzz, liderat per l'Ajuntament de Tarragona i la Fundació Santander, consta de sessions formatives sobre gestió empresarial, gestió de la innovació i habilitats i competències dels emprenedors. Així mateix, tots els projectes tenen un tutor de SECOT que els acompanyarà en tot el procés per tal d'assessorar-los. Altrament, també emprenedors amb èxit del territori compartiran amb els joves les seves experiències sobre temes tan variats com la internacionalització, les estratègies de venda, el màrqueting en línia, etc.

Cal destacar que els joves seleccionats competiran amb els guanyadors dels altres 21 centres de tota Espanya per obtenir un viatge a Silicon Valley i per un premi nacional de 30.000, 20.000 o 10.000 euros.

En aquest enllaç podeu trobar tota la informació sobre el programa Yuzz

Segells de reconeixement d’administració oberta