Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2014 Les empreses que contractin persones participants del Programa Aturats de llarga durada "Atenció al públic en el comerç i el turisme" seran subvencionades

Les empreses que contractin persones participants del Programa Aturats de llarga durada "Atenció al públic en el comerç i el turisme" seran subvencionades

Les empreses que contractin persones participants del Programa Aturats de llarga durada "Atenció al públic en el comerç i el turisme" seran subvencionades

La Generalitat, a través del SOC i el cofinançament del Fons Social Europeu, subvenciona amb una quantitat igual al SMI, les empreses que contractin persones participants de programes d'ocupació.
07/03/2013

 

El programa "ATURATS DE LLARGA DURADA EN ATENCIÓ AL PÚBLIC EN EL COMERÇ I EL TURISME" s'adreça a persones aturades procedents del sector serveis i amb experiència laboral prèvia en atenció al públic. Totes les persones participants han estat preseleccionades per l'Ajuntament de Tarragona (amb el suport de l'Oficina de Treball), sobre la base del seu perfil i el seu currículum vitae i presenten una alta ocupabilitat. Moltes d’aquestes persones han ocupat prèviament llocs de treball relacionats amb l’atenció al públic (comerç, turisme, etc)i poden aportar, així mateix, coneixements òptims en diverses llengües (anglès, francès, alemany, italià...).

Actualment el programa es troba a la fase de contractació dels participants, on les empreses es poden beneficiar de contractacions de durada igual o superior a 6 mesos amb una subvenció equivalent al SMI (645,30 €). L'empresa es compromet a remunerar la persona segons allò que estableixi el Conveni que sigui d'aplicació. El mínim d'hores setmanals que la persona haurà d'estar contractada és de 25, i el màxim període subvencionable és el mínim de 6 mesos. Si la remuneració per 25 hores fos inferior al SMI, la subvenció cobriria la totalitat d'aquesta, però en cap cas la subvenció podrà ser superior a la despesa salarial a qui doni lloc aquesta remuneració.

Totes les contractacions han de tenir lloc dins del programa d’ocupació i, per tant, s’hauran de produir abans del dia 27 de setembre de 2013.

Les empreses interessades poden contactar amb Tarragona Impulsa, a través de l’adreça genèrica de prospecció d’empreses (prospeccio@tarragona.cat) o trucar al telèfon 977.243.609.

Aquest programa d’ocupació està cogestionat entre l’Ajuntament de Tarragona i el mateix SOC, amb recursos procedents del Fons Social Europeu (FSE) i el Servicio Público de Empleo Estatal (SPEE), canalitzats com a subvencions de l'àmbit laboral i a càrrec als pressupostos de l'Estat.

 

logo fse

logo departamentsoc 2logo sepe curt

 

 

 

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta