Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2014 Liderar la teva vida personal i professional a través de les emocions

Liderar la teva vida personal i professional a través de les emocions

Liderar la teva vida personal i professional a través de les emocions

Xerrada per conèixer les nostres emocions i els seus efectes en tots els àmbits de la nostra vida. La correcta gestió de les emocions influeix positivament en els resultats dels nostres projectes personals i professionals.
Liderar la teva vida personal i professional a través de les emocions Gestió de les emocions
22/09/2014

 

El proper dilluns 29 de setembre, de 16.00 a 18.00 h, tindrà lloc a Tarragona Impulsa una sessió sobre com podem gestionar les emocions per millorar les possibilitats d'èxit de projectes professionals i personals. Les emocions es desenvolupen en 7 etapes que són progressives: identitat, orientació, creences, autogestió emocional, canvi, les 3 A (autoestima, automotivació i autolideratge) i ressonància.

La sessió anirà a càrrec de Toni Mates, Llicenciat en Psicologia de les Organitzacions, Màster en Direcció de Persones i autor del llibre 'El regal dels 21'.

Aquesta és una activitat orientada a persones emprenedores amb una idea de negoci o que tenen una empresa ja en funcionament.

La sessió és gratuïta però cal inscriure's prèviament enviant el següent formulari fins al dia 28 de setembre, a gterrado@tarragona.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta